...:: KELUARGA dan DUNIA :...
~coretan sejarah hidup kami di bumi asing...
By: dang anum

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 22-Aug-2008 05:40 Email | Share | | Bookmark
Manning School For Girls..

manning from the front view..yg merah tu office
First time merase skolah kat luar negara. Kawan2 ramai tanya mcm2 psl skola. So, ape kata kite cite sket psl our school in UK...



Monday, 31-Mar-2008 18:34 Email | Share | | Bookmark
Trip ke Europe

Dlm feri ke Calais
Cuti sekolah baru ni, kami sempat ke Europe covering Holland-Belgium-France. Dah terlanjur sampai UK ni, dah spend on ticket kapalterbang budak2, might as well ronda sekali la ek Bak kata Nik, duit boleh cari...Trip ni pun, hasil kesusahan kami sekeluarga, tak berkereta kat sini, gi sekolah naik basikal dalam sejuk2 tu; bila nak gi jauh sikit, naik bas je (nasib baik juga public transport kat sini very reliable). Sebenarnya, Aina yang ditugaskan buat fotopages ni, tapi sampai la ni pun, lum nampak hasilnye lagi...

Kami bertolak dari sini pukul 12.15 am 21/3/08, bas jemput depan rumah - punye la special Sampai Dover around 4.30 am, kena tunggu kejap kat situ untuk cross ke Calais, France. Dalam ferry, Adnin & Aqilah tak tahan sea sick - wek wek la jugak. Actually dalam bas lagi dah wek wek dah sebab the day before, dia org gi Hospital check mata, eye drop untuk besarkan biji mata dia org tu, lambat pulak effectnye, dah petang baru pupil dia org dilate - jadi pening lah budak2 tu. Hasilnye, mak dia la jadi mangsa...nasib baik tak wek wek sama...



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net